О нашей продукции

Хотим представить Вам неповторимые сыровяленые изделия изготовлении по старинным рецептам, которые объединяют в себе современные новейшие достижения в сфере здорового питания. Нами были разработаны уникальные рецептуры в Украине. Мы придерживаемся традиционного процесса вяления мяса который длится от трех месяцев до года, не используя вкусовых добавок. Главная привлекательность сыровяленые продукции - это концентрированный мясной вкус, чрезвычайный запах и особо прочная фактура, которая позволяет нарезать мясо очень тонкими ломтиками, переводит ее с вспомогательной категории «закуска» в разряд «деликатеса», который превращает ее в вкусовой центр целого ряда блюд. Чтобы стать гурманом и эстетом стоит попробовать нашу вкусную продукцию.

Мацик "Поліський"

Історія продукту

Мацик « Поліський » – сиров'ялене м'ясо української свинини із натуральними спеціями і травами.

Для приготування продукту використовується тільки відбірна свинина, вирощена без застосування харчових добавок і стимуляторів росту.

Історія мацика почалася у сиву давнину, коли не існувало сучасних технологій зберігання м'яса, але була потреба

в заготівлі і довготривалому зберіганні м'яса із збереженням високих смакових якостей продукту.

М'ясо розробляли перед Різдвом, відбірне м'ясо нарізали шматочками,солили, бо не було кращого консерванту аніж сіль.

Смакові якості такого продукту можна було оцінити не раніше як через три місяці.

Доброю славою мацики користувались у козаків, чумаків, купців, мандрівників і косарів.

Сьогодні ми маємо у своєму арсеналі набір різноманітних спецій, які можуть урізноманітнити смак мацика і перетворити його на прекрасну закуску до різноманітних напоїв.

  • Рівненська обл. м.Сарни, вул.17 вересня, 21

  • Телефон

    (050) 492-36-58