Статті

Iз задоволенням ми ділимося з вами своїми вiдкриттями, рецептами та новинами. Будьте з нами, дізнавайтеся багато корисної та цiкавої iнформацii у нашому блозi, читайте статтi та залишайте свої відгуки.

Історія «Поліських Делікатесів» почалась з родини, дідів і прадідів , вони були умілими майстрами по виготовленню сиров’ялених продуктів , рецепти передавались з покоління в покоління і зберігались в таємниці .

Безкоштовний
дзвінок
Мiй кабiнет
увiйти

Рецепт мацика

Поліські делікатеси відкривають рецепт та технологія виготовлення мацика. 14.12.2016 Читати далi

Ковбаса «Волинська»

Ковбаса «Волинська» - унікальне поєднання натуральних спецій та італійського сиру «пармезану». Такого смаколику Ви не знайдете в Україні, так як рецептура є авторською і унікальною. Відбірне м'ясо свинини ріжеться маленькими шматочками і наповнюється в натуральну оболонку, що робить цю ковбаску ще й екологічно чистим продуктом. 14.02.2016 Читати далi

Мацик – український хамон!

На Поліссі добре знають, що коли розпочнуться жнива – дозріє мацик, традиційний делікатес, приготуванням якого займаються виключно чоловіки і рецепт приготування передають з покоління в покоління. 14.02.2016 Читати далi

Український хамон? Краще – поліський мацик!

Нещодавно приймали участь у зйомці телепередачі «Дешево та сердито» з Олександром Педаном на Новому каналі. Впевнено можна сказати , що наш мацик «Поліський» на рівні конкурує з іспанським хамоном. З нетерпінням чекаємо на вихід телепрограми весною 2016 року. :-) 02.12.2015 Читати далi

Залиште свiй коментар

Ваш E-mail не буде опублiковано